Sunday, April 15, 2012

Redusere kreft risiko � drikke grønn te

I dag, kreft er den andre ledende dødsårsaken i USA og dens forekomst har økt dramatisk over de siste 50 årene. Dette fører forskere til konklusjonen at vår livsstil og miljø må spille en viktig rolle i hvorvidt vi utvikle kreft.


Det er fortsatt mye mer å lære om faktorene som påvirker kreft utvikling, men i mellomtiden, vi bør ta til hjertet av tingene som vi vet årsaken kreft, og de som vi tror kan forhindre den. Her er noen ting du kan gjøre for å redusere risiko.


Først er å spise en sunn diett rik på frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker er rik på anti-oxidants, som kan hindre kreft og andre sykdommer. Anti-oxidants er svært effektiv på å bekjempe frie radikaler som er opprettet i våre organer som vi behandle mat.


Vi kan ikke stoppe disse frie radikaler oppstår, men vi kan bekjempe dem med anti-oxidants. Hvis vi ikke bekjempe dem de forårsake skade våre celler og DNA, og dette er det som fører til tidlig aldring og sykdom.


Hvis du vil øke betraktelig anti-oxidant nivået i kostholdet, vier spesiell oppmerksomhet til matvarene som kan gi deg mest mulig. Få en god del av artisjokker, røde bønner, blåbær, pomegranates, tomater og grønn te. Ja, det stemmer – grønn te.


Faktisk, i form av kosttilskudd endringer for å hindre kreft, kan grønn te være det aller beste tingen du kan legge til din diett. Det har vært mye forskning de siste årene på effekter grønn te har i å hindre, og selv å behandle kreft.


Mange studier har vist at grønn te er anti-oksiderende makt kan være en kraftig forebyggende mot kreft. Ikke bare er dette foreslått av betydelig lavere kreft ofte i asiatiske land der grønn te er mye brukt, men mange studier har støttet denne teorien.


I 1999 rapportert alternativ medisin anmeldelsen at grønn te synes å påvirke kreft på mange måter. Først, det er en kraftig frie radikaler åtseldyr og ødelegger mer frie radikaler enn mange andre former for anti-oxidants.


For det andre, grønn te synes å ha makt til å hindre veksten av unormal celler, hvorav mange har startet som, eller omgjort til kreft celler. Grønn te også synes å være en veldig sterk detoxifying agent, bidrar til å kvitte seg med kroppen av potensielt skadelige stoffer.


Til slutt, alternativ medisin anmeldelsen rapportert at grønn te hemmer veksten av kreft celler. Derfor, selv i pasienter som allerede har blitt diagnostisert med kreft, grønn te kan være nyttig, fordi det kan hindre kreft sprer seg.


Andre studier har også vist at grønn te kan være en effektiv medhjelper terapi for kreft, ikke bare fordi det ser ut til å forhindre spredning av kreft, men også fordi det gjør det mer effektive tradisjonelle terapi.


Én studie viste at når mus fikk grønn te i forbindelse med kjemoterapi, kjemoterapi narkotika invaderte kreft celler i høyere konsentrasjon enn når kjemoterapi ble administrert alene.


En annen fersk studie av brystkreft pasienter i trinn en og to viste en betydelig lavere hastighet for kreft regelmessighet når pasientene fikk store doser av grønn te.


Å gjøre grønn te del av livet ditt


Hvis du vil legge til din diett for sin helseeffekter grønn te, anbefaler mange leger at du starter med om lag tre kopper per dag. Eksperimentere med mange smaker av grønn te som finnes på markedet, eller holde fast med den tradisjonelle grønn te så populære i asiatiske restauranter. Enten vil ha helsemessige fordeler – varme eller avkjølt.


Mens de fleste amerikanske leger anbefaler at du begynner med 3 kopper av grønn te per dag, bør du vite at i asiatiske kulturer de fleste folk drikke betydelig mer enn det. Gjennomsnittet i Kina er 4-5 kopper per dag, og i Japan er det anslått skal være så høy som 8-10 kopper per dag.


Hvis du ikke tror du kan håndtere så mye te i dag, er det grønn te-ekstrakt kosttilskudd tilgjengelig på mange stoffet butikker og helse matbutikker.


En av de store tingene om bruk av grønn te som et forebyggende behandling er at det er ingen bivirkninger. Grønn te er sunn og trygg selv for å gi til barna. Grønn te har betydelig mindre koffein at kaffe og har selv mindre koffein at tradisjonelle svart te. Så, det er godt tolerert av nesten alle.


I tillegg til forskning viser at grønn te hjelper forhindre kreft, er det også grunnlag for å hevde at det reduserer risikoen for hjertesykdommer, Slaglengde, høyt blodtrykk og Alzheimers sykdom. Det er også tenkt å avta generelle aldring prosessen.


Hva du har å tape? Det synes det er ingen ulemper å drikke grønn te, og det kan være en store mange fordeler.

No comments:

Post a Comment