Saturday, February 11, 2012

Te: En naturlig kreft behandling?

En av de beste rettsmidler for kreft kan være så nær som nærmeste te koppen. Det er en økende kroppen av bevis som tyder på at te kan hjelpe forhindre utbruddet av kreft, eller i det minste, langsom vekst av tumorer. Dette er utrolig oppmuntrende nyheter, gitt det faktum at nesten to tredjedeler av verdens befolkning drikker te hver dag.


Nesten er 80 prosent av te konsumert i svart variasjonen; grønn te står for det meste av resten, selv om det er om lag to prosent av verdens beboere drikke oolong te. Innledende bevis indikerer at både grønn te og sort te kan være nyttig i kampen mot kreft.


Sort te og grønn te som kreft-jagerfly


En studie utført ved Indian Institute of kjemiske biologi bjørner ut teorien at grønn te er mer effektive i kampen mot kreft enn andre typer te.


Undersøkelsesgruppen studerte stor utstrekning både grønn te og sort te for å finne ut deres respektive kreft-bekjempelse egenskaper. Eksperimentet viste at begge typer te kan hjelpe til med å stoppe cancerous mutasjon av celler.


Japansk erfaring


Står til grunn at det skulle være ganske litt studie i te er anticarcinogenic effekter på japansk befolkninger, siden japanske konsumerer mye av grønn te. I sin artikkel, "Antimutagenic og Anticarcinogenic aktivitet av te polyfenoler," utforske forskere Y. Kuroda og Y. Hara National Institute genetikk evne til grønn te å stoppe celle mutasjoner og å bekjempe kreft.


Japansk undersøkelsesgruppen bemerket at både grønn og svart te består av kjemikalier som er kjent som polyfenoler. Disse kjemikaliene er forkortet til EC, ECG, EGC, EGCG og TFs. Forskerne fant at japansk beboere som rutinemessig drakk grønn te var mindre sannsynlighet for å dø av kreft.


Kvinner spesielt som deltok i japansk te seremonier hadde en overraskende lav sats dødens fra malignancies.


Ifølge forskere, har polyfenoler muligheten til å stoppe mutasjoner vært vist i en rekke animal tester. I tillegg synes te flavonoider å være effektive i å bekjempe tumorer i i fordøyelsessystemet, mammary kjertel, lungene og huden.


Te og kreft i i fordøyelsessystemet


Mer forskning har nullet på effekten av te på cellen mutasjoner i fordøyelsessystemet. Én studie, så for eksempel på effekten av grønn te og sort te ekstrakter på gastrointestinal systemet. I dette tilfellet ble en in vitro gastrointestinal modellen brukt som simulert betingelser som er funnet i en menneskelig fordøyelsessystemet.


Studien viste klart evne til både grønn te og sort te å hemme celle mutasjoner. Interessant nok, de mutasjon kapasiteter av te redusert når te ble fortynnet med melk, om melken ble hel melk, semi-skimmed melk eller skimmed melk.


Faktisk, eliminert både hel melk og skimmed melk antimutagenic aktiviteten til grønn te med mer enn 90 prosent. Effekten av semi-skimmed melk var en mye lavere 60 prosent.


Det vises at redusert antimutagenic effekten var knyttet til en nedgang i antioksidantegenskaper evne. Med andre ord, mer antioksidanter er til stede, jo større mulighet til te å kjempe mutasjoner.


I tillegg, en nedgang i konsentrasjonen av tre kjemikalier i te — catechin epigallocatechin gallate og epigallocatechin – førte til en lessening av mutasjon utkjempe kapasiteten til grønn te og sort te.


Hvorfor er antioksidanter så viktig?


Antioksidanter som finnes i te er kritisk viktig i te er muligheten til å forebygge kreft. Dette er på grunn av effekten som antioksidanter ha på det som er kjent som frie radikaler, eller molekyler som har mistet et elektron.


Disse frie radikaler er farlig fordi de kan skade DNA av celler, gir opphav til kreft. Antioksidanter kan klinke til frie radikaler før de frie radikaler forårsake problemer.


Flere oppmuntrende nyheter om grønn te


Forskerne sier det er grunnlag for å hevde at grønn te er en enda bedre kreft blocker enn man en gang trodde. Kjemikaliene i grønn te synes å stenge ned et molekyl som kan være instrumental i utviklingen av kreft. Molekyl, som er referert til som en AH-receptor, kan føre til skadelig gene aktivitet. Men forskere ved Universitetet i Rochester funnet at to kjemikalier i grønn te kan stoppe nedbrytende AH-aktivitet.


Kjemikaliene ligner på de som finnes i brokkoli kål og druer, som anses å være matvarer som kan også spille en nøkkelrolle i kampen mot kreft. Forskerne sier at grønn te kjemikalier synes å arbeide gjennom ulike trasé stoppe kreft.


I utgangspunktet ble kjemikaliene funnet for å stoppe ødeleggende aktivitet av AH-receptor i musen celler. Nå, ser det ut til at det samme fenomenet finner sted i menneskelige celler. Likevel, det bør bemerkes at noen varianter av grønn te kan være mer effektiv enn andre i denne forbindelse.


Mer studie nødvendig


Ennå, ekstra studie er nødvendig for å finne ut hvordan te kan utnyttes best for å bekjempe kreft. Som forskere påpeker, årsakene til kreft er svært komplekse og kan være et resultat av en samspillet mellom arvelige faktorer og kosthold. Bare gjennom mer vitenskapelig forskning kan medisinsk myndigheter begynne å forstå den sanne verdien av te som en kreft forebyggende.

No comments:

Post a Comment