Friday, February 10, 2012

Låse opp hemmeligheter til kreft I Kina

Over hele verden, fortsatt kreft er en ledende dødsårsaken. Alle fortalt, dør mer enn seks millioner mennesker verden rundt av sykdommen hvert år. Kreft, har blitt et stort problem i Kina, hvor dødelighet fra sykdommen har vært på stige. Faktisk døde noen 1,5 millioner mennesker i Kina av kreft i år 2000.


For kinesiske menn er den mest vanlige formen av kreft kreft i magen, etterfulgt av leveren kreft, kreft i spiserøret, lungekreft og intestinal kreftformer. Magekreft er også vanligste for kvinner, etterfulgt av livmor, spiserør, lunge og leveren kreft.


En økning i vestlige kreftformer


På grunn av økningen i økonomisk utvikling i Kina, ser det ut til at nasjonen er vitner til en økning i kreftformer vanligste i vest.


Som et resultat, forventes forekomsten av brystet, prostate og colorectal kreft i Kina å vokse eksponensielt. Dette står til grunn, gitt det faktum at slike kreftformer har økt mye i Taiwan og Hong Kong som disse landene har modernisert.


I et forsøk på å demme kreft, er den kinesiske anti-kreft Association screening en million kinesiske kvinner over seks år. Prosjektet er utformet for å hjelpe redde liv gjennom tidlig diagnose.


Geografiske betraktninger


Det vises også kreft i Kina å variere etter geografi. For det meste, er kreft mest utbredt i Øst-Kinahavet, Kina i Nord og nordvest Kina. Kreft er desidert mindre vanlig i Sør-Kina, sørvest Kina og Dongbei.


Det har blitt sagt at høyeste kreft dødelighet oppstår i byen av Shanghia og provinsene Jaingsu, Fujian og Zhejiang.


For kreft i spiserøret spesielt verste dødelighet oppstår i Nordkina, spesielt Henan, Hebei og Shanxi provinser. Det virker som, i ytre del av disse provinsene, dødelighet er mindre alvorlige enn i indre går. Det er noen indikasjon som irriterer oesophagus kreft kan knyttes til nitritt, men bevisene ikke er avgjørende.


Tobakk-faktor


Grunn av utbredt tobakksbruk i Kina, er tilfeller av lungekreft i nasjonen ventet å øke betydelig. Tiden, Kina er hjem til noen 320 millioner røykere, faktisk, det er ansett for å være røykfrie hovedstaden i verden.


Innen år 2025, kan så mange som to millioner kinesiske statsborgere dø av lungekreft og andre sykdommer tobakk-relaterte hvert år.


Andre risikofaktorer


Det er ekstra miljømessige faktorer som kan bidra til økningen i kreft i Kina. For eksempel, kan en upsurge i hepatitt B-smitte være ansvarlig for høy forekomst av leveren kreft i asiatiske nasjonen. Og magen kreft kan forverres av kinesiske diett høy-salt Syrnete mat og unsanitary mat lagring prosedyrer.


Undersøker Oesophageal kreft grundig


Grunn av utbredelsen av kreft i spiserøret i Kina er den bare fornuftig at forskere ville ta en nærmere titt på måter som kinesiske hende kan kutte risikoen for denne form for kreft.


En forskningsteam ved Harbin Medical College i Kina besluttet å fokusere på faktorene som førte til oesophageal kreft i nordøst Kina. I en artikkel med tittelen, "Risikofaktorer for Oesophageal kreft i Northeast China," J. Hu og hans forskning team dokumentet en sykehus-baserte studie av oesophageal kreft i provinsen Heilongjiang.


Det skal påpekes at denne provinsen er faktisk en lav risiko område for denne form for kreft. Imidlertid fra mai av 1985 til mai av 1989, ble dusinvis av kreftpasienter intervjuet i kommuner i flere større sykehus for studien.


Alvorlig risikofaktorer


Undersøkelsesgruppen samlet bevisene knyttet til kosthold, sosioøkonomisk status, forekomsten av røyking, og bruk av alkohol. Ikke overraskende, fant forskerne at røyking og alkohol forbruk syntes å være betydelig risikofaktorer for kreft i spiserøret. Dem som hadde røykt håndlaget sigaretter ble utsatt største.


Å redusere risikoen


De kinesiske forskerne funnet ut at det var viste måter at folk kan redusere risikoen for å utvikle oesophageal kreft. For eksempel, senket å spise en større grad av frukt og grønnsaker oesophageal kreftrisiko med 35 prosent. Av samme token, redusert upping vitamin c inntak av 100 mg risikoen for kreft i spiserøret med 39 prosent.


Forskerne har også funnet at bruk av salt ikke synes å øke risikoen for kreft i oesophageal. På samme måte tilbys mat bevart i salt og pickled grønnsaker ingen økt risiko.


Bekjempe kreft på lang sikt


Behandle kreft av spiserøret og andre kreftformer er en spesiell utfordring i Kina og resten av den tredje verden. Det er fordi kreftformer har en tendens til å bli oppdaget sent når sjansene for en vellykket behandling er mye lavere.


Behandling kan også være vanskelig fordi landets smerte medisiner pleier å være mindre effektive enn de som finnes i vest. Resultatet jobber grupper som American Society for kreft for å forbedre livskvaliteten for kinesiske kreftpasienter, spesielt i området av smerter medisinering.

No comments:

Post a Comment