Saturday, May 12, 2012

Tilkobling mellom frukt og grønnsaker forbruk og kreft sykdommer i fordøyelsessystemet øverst

Den som spiser frukt og grønnsaker daglig kjører en mindre sykdom risiko for munn, hals og laryngeal eller esophagus kreft. Forbedringer for menn stod på 12%, og for kvinner 4% gjennom bruk av slike en nærende kosten, med risiko å senke spesielt mer i personer som forbrukes over 300 gram per dag.


Dette er et resultat av et europeisk hele EPIC **-studien, ledet av Professor Heiner Boeing av tysk Institutt for spise forskning Potsdam hjort Bridge. (Utgifter for September i CAN cerium og kontroll 2006, 17 (7): 957-69, er allerede tilgjengelig over Internett.)


I Tyskland to studie er sentre involvert i EPIC, tysk Institutt for spise forskning Potsdam hjort Bridge og tysk Cancer Research Center i Heidelberg.


De EPISKE forskerne analysert data av 130,633 menn og 215,271 kvinner, samlet inn under EPISKE studiet av 1992 til 1998. Samle informasjon på deres spise vaner og livet omstendigheter ble foretatt. Under evalueringen considered forskerne alle viktige inntatt faktorer, spesielt om dem som påvirker sykdom risiko for disse kreft-skjemaer. F.eks tobakk og alkohol forbruk.


Innenfor perioden studien ca 5,8 år 255 studien fikk deltakerne syk og 97 studie deltakerne med munnen for første gang, hals og Laryngeal eller esophagus kreft.


Etter at dataene av EPISKE studere risikoen for disse typer kreft pr. 80 gram av daglige frukt og vegetabilske går ned i gjennomsnitt rundt 9 prosent. Med menn ble kreftrisiko redusert med over 12%, mens det har sunket med kvinner med over 4 prosent. Det finnes en risiko-relasjon tydelig bare opp til en "terskelverdi" fra ca 300 gram per dag. Det vil si senket den som allerede forbruker mer enn 300 gram, så deres sykdom risiko ikke kan være ytterligere sannsynligheten ytterligere med en forbruk antallet økning.


"Sex spesifikke forskjeller i forekomsten av sykdommen er bemerkelsesverdig. Selv om antall kvinnelige studie deltakerne var klart større, og det var ny kreft sykdommer fra de mannlige deltakerne ved nesten dobbelt så mye. Dette kan sannsynligvis tilskrives generelt høyere alkohol og sigarett forbruk av mannlige studie deltakerne. Først av alt forbruket av frukt og grønnsaker er lavere i menn fra nord-, vest- og Sentral-Europa og er måten under Generelt forbruket av kvinner.


En bør oppmuntre derfor spesielt personer med svært lav frukt og grønnsaker forbruket å øke sine daglige Forbruksantall.


Verdensomspennende ca 390,000 folk bli syk med munnen og hals kreft årlig. I tillegg oppdages 160.000 nye tilfeller av laryngeal kreft og 412,000 nye sykdommer av kreft i esophagus årlig. Dette svarer til 11% av alle nye kreft sykdommer. Alkohol og sigarett forbruk er betydelig faktorer av risiko for disk Epitel kreft sykdommer av i øvre fordøyelsessystemet.


EPIC * (europeiske potensielle undersøkelse i CAN cerium) og ernæring - studere: en prospektive, 1992 studie begynt, som avdekker tilkoblinger mellom ernæring og kreft og andre kroniske sykdommer. 23 administrative sentre i ti europeiske land med 519.000 studie deltakere er involvert i studien. EPISKE studien koordineres av Dr. Elio Riboli (internasjonale byrå på forskning av kan cerium, Lyon, Frankrike). Potsdamer EPIC-studien, som 27,548 kvinner og menn i en alder delta mellom 35- og 65 år, fører Professor Dr. Heiner Boeing.

No comments:

Post a Comment