Wednesday, May 2, 2012

Fett har lenge vært kjent som en av de onde elementene i brystkreft

Forskning har vist at for mye fett i fôret cup øker risikoen svulst. I tillegg er oppgitt internasjonale sammenlignende studier, der større mengder fett ble brukt, bryst kreft tilfeller steg.


Kvaliteten på resultatene av disse sammenlignende studier la ikke mye til fantasien. De er basert på landbruksproduksjonen tall og staten ingenting om fett forbruket av individuelle personer.


I tillegg til samfunn er forskjellige, der det er lite fett spist som i tradisjonell japansk landlige områder eller i Afrika i forhold til våre velstående vestlige samfunn som det er umulig å koble tilbake det annerledes sykdommen som brystkreft bare et måltid eller en individuell materiale som fett.


Ta unge afrikanske kvinner som får sine perioder senere enn vestlige kvinner, men de bære sitt første barn i tidligere år og har langt flere barn. Hver av disse faktorene reduserer statistisk risikoen for brystkreft.


De nyeste og andre studiene der kvinner som konsumert en god del av mat, men med lite fett ble sammenlignet med direkte med hver en annen. Resultatene gi ikke noen anerkjente bevis som garanterer for det faktum at en annen kilde til fett var verre eller bedre enn den andre.


Det ikke spille en rolle om fettet var for dyr eller grønnsaker opprinnelse og om den besto hovedsakelig av umettede fettsyrer.


Som bryst kreft kampanjer advertize en dårlig ernæring er også sett på som for mange calories, for mye fett, alkohol og kjøtt. På den annen side er en lav fett mat kosthold bedre for brystet og rik på base materialer, grønnsaker, frukt, anti-oxidants og vitaminer.


Men hvor godt er disse setningene påvist av vitenskapelige undersøkelser?


I laboratorier har det vist seg at mus sett på halv rations av mat live lenger, og sjelden får kreft. Så har kvinner som ønsker å beskytte seg mot brystkreft skal gjøre det samme?


Det anbefales at det ikke vil være fordelaktig for kvinner å gå på disse strenge dietter fordi først av alt observasjon studier av mennesker ikke har resultert i en tilkobling mellom calorie inntak og risiko for brystkreft. Det andre fra erfaring viser det at mennesker som er stadig dieting på og av en tendens til å sette på vekt i stedet for å bli tynnere.


Likevel er det en indirekte effekt av vår vestlige livsform på risikoen for brystkreft. Våre barn modnes overmåte raskere spesielt kvinner som er blitt seksuelt moden tidligere. Statistisk ledsages denne tidligere stadium av utvikling med en økning i brystkreft.


Også er forbindelsen mellom overmakt av brystkreft langt mindre klart, enn hva har studert og lese i teknisk litteratur. Dataene viser at år siden lubben kvinner syntes å være beskyttet mot brystet tumorer. Siste statistikk har vist dette.


Tidligere publiserte studier viste en økning i vekt ikke har resultert i et høyere risiko for å få denne formen for brystkreft. Disse ekstra pounds av kroppsvekt faktisk bidra til å beskytte mot osteoporose, engstelig decalcifying av bein.


Med økende forbruket av kjøtt omtrent halvparten av studier publisert så langt ikke har resultert i økt risiko for brystkreft, den andre halvparten var usikre som muligens forklares av det faktum at det er noen kvinner som har sensitiv reaksjoner på kjøtt


Kvinner med sensitiv reaksjoner viste visse egenskaper i deres arvelige faktorer, som for tiden er å være intensivt undersøkt. Som fører til et mulig problem som til fordel for kjøtt. Det er viktig å vite at tvilsom stoffer utvikle spesielt med godt utført kjøtt. I tillegg kan disse reaksjoner være ytterligere intensivert til et minimum av kjøtt krydder som Timian, Mint og sennep.


Såvidt alkohol går de fleste studier funnet en økning av risikoen av brystkreft, noen starter fra en drink per dag. Men aggravation av risiko bare var liten. Mens alkohol ikke er godt sunn i større mengder, må fordelene med alkohol i moderate mengder være tatt på kontoen. Som sin gunstig effekt på kardiovaskulær systemet, et moderat forbruk av alkohol i den andre delen av livet følger med klart med redusert cardiac problemer og påvirker sykdom opphopning risiko med en høyere levealder!


Frukt og grønnsaker er sunt, men bruker en stor mengde grønnsaker og frukt, gjør ikke imidlertid automatisk tilbyr en høyere beskyttelse mot brystkreft. Flere store studier kunne ikke gi noen bevis på en spesiell beskyttende effekt ved en høy frukt og grønnsaker forbruk. Men som på ingen måte reduserer betydningen av frukt og grønnsaker som en del av en sunn ernæring!


Det samme med vitaminer som anti-oxidants, vitamin E, C og A, mens gode for deg det er ingen undisputable bevis for at vitaminer kan redusere risikoen for brystkreft. Referanser er gjort at Vitamin E og c kan faktisk bidra til å berike svulst bidrar det til å beskytte seg mot medisiner som er ment å ødelegge den.


En mulig unntaket gjelder et Vitamin av B-gruppen. Om det er veldig nyttig imidlertid bare vises gjennom fremtidige studier som mer data samles inn og anbefalinger gjort.


Ved siden av Vitamin og mineral kosttilskudd inneholder grønnsaker sekundære anlegget forbindelser som kan være nyttig. Blant disse stoffene som for eksempel rangert høyt er Flavonoid (gruppe antioksidantegenskaper kjemiske forbindelser) og Phytoestrogens (forbindelser som finnes naturlig i planter).


Derfor er de i dag undersøkte intenst med laboratorium og dyr eksperimenter, i tillegg til et sett med menneskelige observasjon studier pekte mot brystet-beskytte effekten av Phytoestrogens.


Før du kan bli gitt målrettet nærende anbefalinger, må forskerne imidlertid fortsatt avklare hvordan behandlingen av maten påvirker effekten av disse stoffene.


Fortsatt med alle eksisterende kunnskap hullene kan det trygt sies at det er ingen kosthold eller mat form som kan helbrede kreft!

No comments:

Post a Comment