Thursday, December 29, 2011

Kreft diett - inkludere naturlig mat

I noen kreft kosthold finnes det mange faktorer som skal vurderes. En er at det er ideelle at vi får våre næringsstoffer fra våre matvarer, og at disse matvarer er i i deres naturlige tilstand som mulig. Etter at jeg mener matvarene det ha minimum behandling.


Grunnen til dette er at uansett hvor flink våre forskere er det er fremdeles mye ikke har de oppdaget om måten-vitaminer og kroppen samhandle. Hver dag vi høre de har funnet enten en ny næringsinnhold eller en annen faktor i hvordan våre organer assimilere næringsstoffer. Hvis vi spise mat som er så nær state-natur kan tilby dem vi er mest sannsynlig at du får næringsstoffene vi trenger sammen med alle andre faktorer som kroppen trenger for å bruke dem. Dette er avgjørende for en kreft diett.


Et lysende eksempel er jern. Våre organer må Vitamin C for å assimilere jern. Det er imidlertid fortsatt jern tilskudd på markedet som ikke har a-Vitamin C inkludert i deres blanding. Nå, persille er en svært rik kilde av jern og, du gjettet det, er også full av Vitamin C. Til ytterligere for å komplisere sakene, er a-Vitamin C varme berørt og vannløselige, så matlagingen, spesielt i væsker ødelegger det - derav min påstand om at spise mat - i dette tilfellet persille - i deres naturlige tilstand er best. Selvfølgelig dette ikke vil fungere for alle mat - poteter for eksempel- men det er en god strategi å huske på når du prøver å maksimere ernæring.


En annen grunn til å spise mat i som nær naturlige tilstand som mulig, er det cooking ødelegger naturlig enzymer. Enzymer ikke bare spiller en avgjørende rolle i fordøyelsen og derfor påvirke kvaliteten av næringsstoffer som vi får fra maten, men noen enzymer, spesielt pancreatic enzymer, spille en direkte rolle i kampen mot kreft.


Så hvordan vi inkludere ømt punkt matvarerne når du utformer en kreft diett?


Det åpenbare svaret er salater. Bruker som bredt en rekke salat grønnsaker og inkludere så mange forskjellige fargede salat veggies, er en utmerket måte å øke ditt inntak av live enzymer.


Men selv med varme måltider, mange rå veggies kan legges til som en garnityr. F.eks persille hakkede over eggerøre. Urter rørt i en gryte etter at varmen er slått av. Et par ringer av capsicum oppå tilberedt fisk. Bruk frukt for å kle opp en biff eller en steke. La fantasien gå! Se etter farge og utvalg og finner du lett dusinvis av måter å inkludere rå mat.


Snacks er en annen måte å få rå veggies i dietten. Klipp opp selleri og gulrøtter i én tomme/2 cm lengder. Selv brokkoli og blomkål er fin og crunchy som en snack. Hvis du må dyppe prøve dem i noe litt Hytteost i stedet for en fett nedtynget dukkert!


Ved å holde åpent sinn og fantasi engasjert, vil du snart være får mange mer rå matvarer i ditt daglige kosthold, gi deg selv og dine kjære en kant i cancer kjemper innsatsen.

No comments:

Post a Comment