Sunday, April 21, 2013

Forebygge og herding kreft ved hjelp av Budwig kosthold

Budwig kosten er en av de beste helt naturlige måtene å slå kreft, men til tross for sin suksessrate det er fortsatt relativt ukjent. Det er mange andre former for behandling av kreft i verden i dag, men problemet er at mange av disse har ubehagelige bivirkninger, og kan noen ganger sette pasienten gjennom mye smerte.


Budwig kosthold tar en annen tilnærming til behandling av kreft, og beviser at mange mennesker kan bli kurert fra ødeleggende sykdommen bare gjennom maten de spiser. Det er gradvis begynner å få aksept som en effektiv behandling for kreft, og de positive resultatene er beviser gang på gang at det bør bli sett på som en svært reell alternativ til konvensjonelle behandlinger. Her vil vi presentere hovedelementene i Budwig kosthold slik at du også kan dra nytte av sin kraftige effekter.


Dr. Budwig


Dr. Johanna Budwig var grunnleggeren av Budwig kosthold. Født i 1908 og døende i 2003, levde hun et langt liv som var dedikert nesten utelukkende til forskning i en kur for kreft. Hun gjorde så rykte for seg selv mens hun levde at hun ble en av de mest eminente kreft forskerne i Europa, og ble nominert til Nobelprisen på ikke mindre enn syv anledninger.


Funn i blodet


Mye av Dr. Budwig forskning var inn i blodet av pasienter og hvordan det skilte seg fra friske mennesker. Før hun oppdaget diett, hun utført en enorm mengde forskning på dette området å prøve å finne en mulig årsak, og gjort noen viktige funn.


De viktigste funnene som hun funnet gjennom å undersøke blod kreftpasienter var at det inneholdt lavere nivåer Omega 3, og at det inneholdt også en merkelig gule stoff som ikke ble funnet i blodet til friske mennesker.


Disse funnene var veldig viktig fordi de indikerte til Dr. Budwig at kosthold var den viktigste faktoren i utviklingen av cancerous celler, og hun satte prøver å lage en diett som kunne motvirke de skadelige virkningene av kreft før det var for sent.


Diett


Etter hennes funn med blod kreftpasienter begynte hun å se på dietter som de ble brukt til å spise for å se bare hvordan de var påvirke pasientene, og hvordan de kan stoppes.


Hun observert det moderne kostholdet og funnet det å være høy i trans fett, som var påvirker strømladingen i cellene i den menneskelige kroppen og bidrar til å forårsake kreft.


Dette førte henne til å bli sikker på at kosthold var ansvarlig for utviklingen av alle former for kreft, og hun begynte å arbeide på sin egen diett som ville være i stand til ikke bare forhindre kreft, men behandle det også.


Hun bestemte seg for at den eneste måten å slå kreft var å erstatte alle de dårlige elementene av en diett med ingredienser som var høy i næringsstoffer og eteriske oljer. Dette vil motvirke den negative effekten av cancerous celler, øker antall røde blodlegemer og vil til slutt føre til kroppen overvinne kreft i den.


Linfrøolje og Quark


Etter videre forskning, Dr. Budwig besluttet å basere hennes diett på to viktigste ingrediensene: linfrøolje og quark. Dette skulle bli grunnlaget for kostholdet, og andre ingredienser også ville bli inkludert på toppen.


Hvorfor linfrøolje? Den har en svært høy dose av Omega-3, som var en av de essensielle oljene mangler i blodet til kreftpasienter. Det er også bra fordi det er svært sjelden å være intolerante av det, og så det var sannsynlig å ha færre problemer enn andre typer Omega 3 mat.


Quark, som er et lignende produkt til cottage cheese, ble introdusert som den andre hovedingrediensen hovedsakelig på grunn av sin høye protein nivå. Dr. Budwig besluttet at de to ingrediensene ville utfylle hverandre og føre til den kraftigste anti-kreft formelen.


Hva du kan og ikke kan spise


Budwig Diet inneholder et bredt utvalg av sunn mat på sin liste som gjør det enkelt å variere, og gir en rekke gode oppskrifter å prøve. Alle matvarer som er tillatt på diett er sunn og velsmakende, og vil hjelpe til å forbedre prosessen. Disse inkluderer grønnsaker, fruktjuice, rå nøtter, grønn te, økologisk rødvin, linser, natron, grøt og mange andre.


Men er det også noen matvarer som bør unngås for enhver pris. Disse inkluderer kjøtt, noe med hydrogenert oljer og viktigst noe med sukker i. Dr. Budwig oppdaget at kreftceller bruker glukose for å ta sin energi og å vokse, så ved å hindre sukker fra å komme inn i kroppen kreft celler miste deres kilde til energi og er svekket, betyr at de er lettere å beseire.

No comments:

Post a Comment