Monday, January 7, 2013

Vinen som kan tilby beskyttelse mot Lung Cancer symptomer

Du har sikkert hørt at antioksidanter som finnes i visse matvarer og rødvin kan tilby noen beskyttelse mot brystkreft, hjertesykdom og hjerneslag. Ifølge ny forskning er satt til å vises i Oktobers Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention, vi kan snart være å legge lunge kreft symptomer til denne listen.


"En antioksidant komponenten i rødvin kan bidra til å forhindre lungekreft," Ifølge leder forsker Chun Chao forsker med Kaiser Permanente sørlige California Institutt for forskning og evaluering. "Funnene gi en pådriver for videre forskning for å finne ut om det er noe i rødvin som kan bidra til å forebygge eller behandle lungekreft."


Forskere tror at antioksidanter, som de som finnes i rødvin og andre matvarer, er en eller annen måte kunne beskytte celler fra oksidative skader som kommer fra frie radikaler, og kan slå noen del av en celle, proteiner, membranen, selv DNA seg selv. Mobilnettet skader forårsaket av frie radikaler har vært innblandet i utviklingen av kreft.


Forskere brukt California Men's Health studie for å identifisere 210 lunge kreftpasienter fra 45 til 69 år gamle menn som var medlemmer av en stor, forhåndsbetalte helseplan i California. Forskerne så på kreft priser og forbruk av rød og hvit vin, øl og andre brennevin. De fant at, i gjennomsnitt, det var en 2% lavere risiko for lungekreft som er tilknyttet hvert glass rødvin et emne drakk per måned. Så... en mann som drikker 30 briller hver måned vil redusere sin risiko for lungekreft ved 60%.


Selvfølgelig, er noen røyker risikoen for lungekreft høyere enn en ikke røyker risiko. Vi alle vite det, ikke sant?


Teamet fant den største effekten på risiko syntes å komme til mannlige røykere som drakk en til to glass rødvin per dag. Gjør du lurer på om røde vin liksom... stiger til utfordringen med de giftige kjemikaliene i røyken?
Du merke vekt på rødvin? Det er to grunner til dette...


1. Studien fant ingen reduksjon i risiko i menn som drakk den samme mengden hvit vin, øl eller brennevin. Bare rødvin hadde effekten.


2. Rødvin bruker hele druer, frø, skinn og alt, som holder vitale antioksidanter kjent som polyfenoler i vin, i en form som er klar til å bli absorbert og brukes av kroppen.


Selvfølgelig, er mange raske til å påpeke at en studie ikke bevise at rødvin har noen beskyttende effekter. Noen ganger tidlig arbeid som dette, på videre forskning, stå ikke opp. Forskerne seg selv er rask å insistere på at denne studien ikke betyr at røyking er noe du bør fortsette å gjøre, eller at rødvin vil beskytte en røyker fra å utvikle lungekreft.


"Klart, vi ikke er anbefale at røykere gå og begynne å fortæring stor mengde rødvin som en potensiell beskyttelse mot å få lungekreft," sier Dr. Leonard Lichtenfeld, deputy chief medical officer of American Cancer Society, "Det er andre forskningsrapporter som viser noe alkohol, inkludert rødvin, kan øke risikoen for andre kreftformer som brystkreft."


Og selvfølgelig du trenger ikke å stole på rødvin å øke nivåene av anti-oksidanter hver dag. Spise 5-9 deler av frukt og grønnsaker vil bety at du gir kroppen din den riktige typen av drivstoff til å bekjempe frie radikaler bidrar til å minimere risikoen for lunge kreft symptomer.

No comments:

Post a Comment