Saturday, January 5, 2013

Kålsuppe kosthold og kampen mot den store C - kreft

Bortsett fra den kål suppe dietten som kan hjelpe folk i deres raske vekttap programmet, er kål godt kjent for å bidra til kampen mot den store C eller kreft.


Kreft er en av de viktigste årsakene til dødelighet over hele verden. Prisene er svært høye, og ingen er skånet fra denne dødelige sykdommen. Eksperter sier at cruciferous grønnsaker som brokkoli, rosenkål og kål kan hjelpe i å forebygge kreft.


Hva er i kål?


Kål og de andre grønne bladgrønnsaker kan bidra til å drepe kreftceller. Ifølge Cancer Research Conference i Storbritannia, kan indol-3-–carbinol(I3C) være en kraftig kreft-fighter som er brukt i kombinasjon med kjemoterapi.


I3C i cruciferous grønnsaker ble funnet for å gjøre tumorer av brystet kreft overgivelse til kjemoterapi. Studien innebar fôring 300 til 400 mg av I3C til kreftceller; som et resultat ble kreftceller lettere drept av kjemoterapi narkotika. I3C binder seg til kreftceller og fremmer produksjonen av enzymer som vil gifte kreftfremkallende stoffer. De er sagt å ha effekter på østrogen stoffskiftet å gjøre det potente i kampen mot bryst og prostata kreftceller. På grunn av dette, er forskere nå studerer mulighetene for å bruke I3C til å gripe inn med konvensjonelle kreft.


En studie i Nederland avslørte fag som konsumert de fleste grønnsaker senket sine risiko med 25 prosent i å få tykktarmskreft. De som konsumert spesielt cruciferous grønnsaker droppet risikoen for å få tykktarmskreft ved en betydelig 49%.


I Singapore, en studie fant at regelmessig inntak av cruciferous grønnsaker som kål senket potensialet av lungekreft med 30% i ikke-røykere. Røykere som spiste den samme typen grønnsaker droppet sin risiko med 60%. Andre studier har vist at kål og lignende grønnsaker kan også hjelpe bekjempe blærekreft.


Fytokjemikaliene kjent som glukosinolater antas å være ansvarlig for kreften kampene evne til kål. Disse kjemikaliene metaboliseres av kroppen vår i sine anti karsinogen form kjent som isothiocyanates.


Dyre- og humane studier har stadig avdekket at kosthold høyt i cruciferous grønnsaker er knyttet med lavere risiko for kreft. De har vist sammenheng mellom brassica eller cruciferous grønnsaker og kreft. Kål forbruk var assosiert med lavere risiko kreft spesielt på mage, kolon og lunge.


Fordelene med kål og forbruk av lignende cruciferous grønnsaker er mer fremtredende i den demografiske sammensetningen av tre grupper som er utsatt for kreft: menn, røykere og eldre personer som er seksti sju år gammel og over. Spise halv et hode av kål hver dag for å redusere risikoen for denne gruppen til kreft.


Økologisk dyrket kål er det beste alternativet hvis du vil gjøre de fleste av anti-kreft fordelene. En sammenligning til konvensjonelt dyrket kål avslørte at de har et høyere nivå av phytonutrienter. Dampende metoden beste beholder næringsstoffer dette anti kreft vegetabilske.


Vi kan redusere våre risikoen for å få kreft ved å leve en sunn livsstil. I tillegg kan vi gjøre grønne bladgrønnsaker, spesielt cruciferous grønnsaker som en del av vår vanlige kosthold. Dette forebyggende tiltaket er billig i forhold til utgifter og smerte som vi må håndtere hvis kreft invaderer kroppen vår.

No comments:

Post a Comment