Monday, January 14, 2013

Hvorfor bakterier kan være årsaken til kolon kreft symptomer

Ny forskning kan koble en av arter av bakterier som lever i vårt fordøyelsessystem til utviklingen av kolon kreft symptomer. Hjem til mange arter, noen "gode" og andre "dårlige", vårt fordøyelsessystem gir disse mikrobene et sted å bo, og til gjengjeld de hjelpe med fordøyelsen og opplæring kroppens immunsystem. I mottakelige personer forårsaker denne ellers ufarlig organismen DNA endringer som kan være en forløper til kreft.


Organismen, kjent for forskere som enterococcus faecalis, (eller E. faecalis for kort) bor stille i fordøyelsessystemet til de fleste av oss, og det er sant at ikke alle utvikler tykktarmskreft. For grunner forskere har ennå å forstå, i enkelte mennesker organismen produserer en oksygen molekylet kjent som superoxide som forårsake endringer i DNA og ber om noen av handlingen genet som er knyttet til kreft.


Forskning, utført av Institutt for Veteraner saker medisinsk senter i Oklahoma City, så på hvordan kolon celler reagerte i laboratoriet til bakterier i "gjæring"-tilstand. Alt i alt, ble 42 gener som er knyttet til viktige prosesser i kroppens celler endret ved tilstedeværelse av E. faecalis.


"Vi fant at superoxide førte til sterke Signaliser i immunceller kalt makrofager-det også endret måten noen celler i tarmen vokste og delt og selv økt produktivitet av gener som er knyttet til kreft." sier professor Mark Huycke, ledelsen forsker.


Eksperter i Storbritannia også enige om at bakterier kan være sannsynlige gjerningsmennene kreft i tykktarmen. Dr. Barry Campbell av universitetet i Liverpool enig at E. faecalis kunne være involvert, men han mener også at det er andre bakterier i tarmen som spiller en rolle i cellen endres som etter hvert bringer på svulster. Han insisterer på, "det ikke skal bare være én gjerningsmann. Våre egne team er interessert i en bestemt type E. coli med dette i tankene. Det er også mange andre faktorer som er involvert, for eksempel genetikk og miljø."


Og mens ekspertene finne ut hva som kan være roten av problemet, det er ting du kan gjøre, akkurat nå, å redusere risikoen. Leve en sunn livsstil hvor du spise riktig, trene, ikke røyk eller drikke til overflødig er viktig første skritt. Å holde vekten under kontroll vil ikke vil bare redusere kolon kreftrisikoen, det du ser bedre og føler meg bedre også.


Du vil også ønske å lære alt du kan om tykktarmskreft hvis du har et nært familiemedlem som en forelder eller søsken med denne sykdommen. Hvis du er på økt risiko, vil legen trolig råde deg til kolon screening tester før en vanlig alder av 50. Ikke utsette dette, og rapportere omgående noen endring i tarm vaner til legen din. Venter i frykt gjør du noe godt... og kan rane deg av din sjanse til å kjempe din sykdom.


Du vil også ønske å begrense din eksponering for giftstoffer og stråling. Mens det tar mye av stråling for å få til et nivå som kan forårsake kreft, vil du ha tester du trenger, men prøv å unngå eksponering for unødvendig stråling.


Hvert år tykktarmskreft hevder nesten 50.000 liv, med over 100 000 pasienter nylig diagnostisert med kolon kreft symptomer. Behandlinger inkluderer kirurgi, kjemoterapi, stråling, immunterapi og vaksinen terapi. Kliniske studier er også pågående og gir lovende nye fører hele tiden.

No comments:

Post a Comment