Tuesday, October 30, 2012

Redusere kreftrisiko

Kreft er nå den ledende dødsårsaken globalt. Det anslås at kreft vil drepe 84 millioner mennesker i de neste ti årene. Årsakene til kreft er komplekse, men det er godt kjent at at visse ting kan redusere risikoen for å få den. De viktigste anbefalingene er å unngå giftstoffer og spise sunn mat. Natur matvarer har mange næringsstoffer som er kjent for å bidra til å beskytte mot kreft.


Studier har vist at Sterol/Sterolins og Omega-3, 6 og 9 kan øke naturlige mordere (NK) celle aktivitet og fungere som en potent immunomudulator for behandling og restaurering av immun dysfunction.


Gamma Oryzanol (konkurransedyktig med petrokjemisk vanillin acid) er kjent for å være anti-mutagenic. Inositol, IP6, Polyphenol, Fiber, Tocotrienols og antioksidanter er kjent for å være anti-kreftfremkallende. Polyfenoler og Tocotrienols har vist seg å hemme fase 1 mikrosomale enzymer, og lipoprotein brøkdel av natur matvarer har vist seg å hemme unormal celle prolifeation.


Tallrike studier i epidemilogic rapportert en tilknytning mellom høy fiber inntaket og redusert forekomst av tykktarmskreft og brystkreft. En 1992 studie ved Harvard Medical School fant at menn som forbrukes bare 12 gram fiber om dagen var to ganger så sannsynlig å utvikle forstadier til kreft kolon endringer som menn som har daglige fiberinntak var ca 30 gram. Forsker teoretisere at uløselig fiber legger bulk å krakk, som i sin tur utvanner kreftfremkallende og hastigheter deres transitt gjennom lavere tarmen og ut av kroppen.


12 studier fant en link mellom høy fiber inntaket og redusert risiko for brystkreft. I de tidlige stadiene, er noen brystsvulster stimulert av østrogen sirkulerer i blodet. Forsker tror at fiber kan hemme veksten av disse svulstene ved binding med østrogen i tarmen, forhindrer den fra tilværelse reabsorbed inn i blodet.


IP6 har vist seg å stille ut vesentlig anti-kreft aktivitet og å hemme svulst cellevekst i kolon, intestinal, og leveren kreft. Karotenoider (inkludert Alpha karoten, betakaroten, Lutein, lykopen, Zeaxanthin og Precrytoxanthin/Crypthoxanthin finnes i naturen matvarer) tilbyr kraftig beskyttelse mot mange forskjellige typer av kreft. Lycopene har spesielt blitt assosiert med lavere priser for prostatakreft.


Pangamic syre (B15) har vist for å ha en unik evne til å løslate en type cyanid bare på kreft områder, og dermed ødelegge kreftceller, mens på samme tid, nærende ikke-kreftsykdommer vev.


Steroler og sterolins (finnes i planter) er stor immun støttespillere. De hjelpe immunsystemet til å stoppe kreft, dreper bakterier, ødelegge virus og bremse aldringsprosessen. De har også vist seg å keeep pasienter infisert med HIV-viruset fra å utvikle AIDS.


Når en person har et weakend immunsystem, kan selv en enkel forkjølelse eller influensa esclate og bli en livstruende sykdom. Å ha et sterkt immunforsvar er det beste forsvaret mot sykdom og sykdom.


En av de viktigste næringsstoffene CoQ10 som er en immun booster rutinemessig anbefalt som en del av mennesker som lider av kreft som hjerte-og karsykdommer, muskeldystrofi, periondontal sykdom og mange flere.


Ernæringsmessig styrke og støtte immunforsvaret er viktig, spesielt etter fylte 50 fordi kroppens naturlige forsvar avta med alderen.

No comments:

Post a Comment