Tuesday, February 19, 2013

Immunitet og vitenskapen om kreft kamp mat som hvitløk og lakris

En rekke mat og medisinsk plante derivater er undersøkt og deretter brukes i medisin for deres immunitet øker effekter for å helbrede immunitet sykdommer som infeksjoner og kreft. I denne artikkelen, vil jeg skrive om hvitløk og lakris, de vanligste og effektiv matvarer.


Hvitløk: I århundrer, hvitløk har blitt brukt som en kraftig helse-enhancer. Faktisk viser forskning en sammenslutning av høy hvitløk forbruk og lav rate av magekreft på steder som Italia og Kina. Hvitløk inneholder en familie av thiol forbindelser som har blitt testet for å ha antioksidantaktivitet. Ajoene og Allicin allyl alkohol er noen av forbindelsene som finnes i hvitløk, vill hvitløk, og i mindre grad, løk. Hvitløk også stimulerer T celle spredning og forbedrer naturlig killer cellen cytotoksisk aktivitet. Hvitløk trekker ut løft flere immun aktiviteter som kan være relatert til å kontrollere kreft. I ett av forsøkene, ble hvitløk ekstrakter vist å styrke oksidativt bursts av makrofager. Dette brukes til å drepe kreftceller, bakterier og virus produserende celler. Hvitløk beskytter også lipider fra å bli oksidert, og dermed hindrer dannelsen av frie radikaler formasjon. Faktisk, har hvitløk ekstrakter også redusert hudkreft utvikling i noen tilfeller, når de ble utsatt for kraftig kreftfremkallende stoffer som stråling. Den ble senere funnet av Dr Wargovich at hvitløk forbedrer leverens evne til å nøytralisere og metabolismer kreftfremkallende stoffer, forebygge nye produksjon av kreftceller og svulster. Slike giftstoff konverteres til ufarlig vann løselig forbindelser. Det er bevist at effekten av visse fettsyrer som prostaglandiner blokkeres av hvitløk, forstemmende tumor vekst. Det øker også produksjonen av avgifte enzymer i kroppen. Til slutt, hvitløk forbindelser hemme dannelsen av thrombi ved å hemme Platederivert aggregering (blokkering vedheft gjennom integrins) å redusere risikoen for slag og hjerte-og karsykdommer.


Hvitløk er også en god kilde til selen. Det anbefales å bruke hvitløk minst 3 til 4 ganger i uken for optimale resultater. Det kan være kokt eller selv brukt i rå form. Vanlige bruksområder kan være i pasta, grønnsaker og salater og selv hvitløk brød.


Lakris: Fleste kjenner lakris som en av deres favoritt godteri i sin barndom. Glycyrrhizin er en lakris ekstrakt som klinisk brukes for anti-inflammatorisk, antitumor og antivirale behandlinger. Lakris rot inneholder rundt et dusin forskjellige bioflavonoid forbindelser som øke immunitet system og bekjempe kreft. Det stimulerer forbedret visning av IL2 reseptorer og IL2 produksjon, i tillegg til fagocytose av makrofager.


En kopp lakris te per dag vil virkelig øke immunitet og kreft slåss kapasitet. Du kan også ta lakris sukkertøy direkte, hvis du foretrekker. Men bør det ikke tas overdrevet. Hvis du har hjerteproblemer, høyt blodtrykk, nyreproblemer eller fedme, vennligst kontakt din lege før du tar lakris. Overdreven inntak kan også føre til brekninger, hevelse og øke i blodtrykket.


For mer gratis informasjon om immunitet og andre helse-artikler, kan du besøke http://www.bharatbhasha.com/author.php/Nirjara%20Rustom som har koblinger til alle mine artikler.

No comments:

Post a Comment