Friday, March 8, 2013

Resveratrol og kreft - de nyeste Resveratrol studiene er lovende

Det har vært hundrevis av studier om resveratrol og kreftforebygging, samt behandling. Noen forskere mener at det kan til slutt bli utviklet til en ny behandling. Andre er uenige. Debatten er sannsynlig å dra på for år, hvis det noen gang er løst. Det er ikke i motsetning til vitamin C debatten.


I slutten av 1980 utviklet Linus Pauling og Abram Hoffer en micronutrient diett, som inkluderte høye doser av vitamin C, som supplement til konvensjonell behandling. Selv om det ble vist seg for å være vellykket, ble diett aldri adoptert av det ordinære medisinske fellesskapet. Forskning om den fordelaktige rollen som høye doser av intravenøs vitamin C spille i behandling og utfallet av gjenlevende sykdommen er fortsatt pågående, nesten 20 år senere.


Ekstremister si at forskning om natural botemidler og forebyggende tiltak har blitt dekket av den farmasøytiske selskaper og selv leger. En kontroversiell naturalist sier at leger har ingen interesse i å gjøre oss godt. Det ville skade deres virksomhet.


Uavhengig av hvor du står på dette problemet, er det trygt å si at forskning om resveratrol og kreftforebygging, hvis ikke behandling, er lovende. Forskere sier at det forstyrrer alle stadier av sykdommen, fra initiering til progresjon. Andre forskning har fokusert på fordelen til hjertet. Supplement har vist seg å forlenge levetiden på hjerteceller.


I ulike studier, har det vist seg å forlenge levetiden til kortvarige ormer, frukt fluer og fisk. I dyr matet en høy fett diett, har det vist seg å redusere skadevirkningene som fettet har på hjertet og andre cellene i kroppen, redusere risikoen for hjertesykdommer som for dyr å spise en normal, lav-fett diett.


Som resveratrol og kreft studier, er dette alle referert til som "foreløpig" forskning. Effekten som et næringsstoff eller andre sammensatte har på en celle eller en dyr modell kan ikke alltid bli duplisert hos mennesker. Noen forskning viser at tilskudd ikke ville være fordelaktig, fordi næringsstoffer ikke går inn i blodbanen. Men, for å inkludere det i et helt balansert vitamin, mineral- og mikro-næringsstoffer supplement definitivt ikke kunne skade.


Mange næringsstoffer er endret betydelig av magesyre. Hvis de kan få forbi magen og inn i øvre tarmen, kan de passere gjennom tarmveggen og inn i blodbanen. De beste kosttilskudd har en enteric belegg som beskytter disse næringsstoffene fra å bli endret og degradert av magesyre.


I tillegg til studier om resveratrol og kreft, har det vært mange andre interessante seg, i det siste. Curcumin, grønn te, drue frø og andre ekstrakter viser lover.


Nesten fortalte tretti år siden, Linus Pauling oss at vi kunne leve lenger og føle seg bedre, hvis bare vi ville øke vår daglige matinntak. Hans ideer om kosttilskudd var kontroversiell, men han var en Nobel Prize-vinnende kjemiker og, i løpet av sitt liv, vinneren av dusinvis av vitenskap priser og utmerkelser.


Nå som du vet litt mer om hvor forskning står om resveratrol og kreft, kan du lære hvordan du velger en utmerket nærende komplettere. Det kan være den beste tingen du noen gang gjøre for din helse.

No comments:

Post a Comment