Saturday, December 29, 2012

Cancer Prevention: 14 ting du kan gjøre for å forebygge kreft.

Kostnaden for kreft er meget kraftig for samfunnet, noe for å eliminere årsakene til forekomsten av en type kreft er en fordel, ikke bare i liv, men også økonomisk og sosial utvikling. Noen kreftformer kan forsvinne over 90% hvis vi kunne oppta en ny livsstil og eliminere årsakene til disse kreft.


Kreftforebygging er mulig. Nesten to kreft kan forebygges ved å spise bedre. Videre, tidlig oppdagelse av svulster kan ofte eliminere svulster før de blir ondartet (cervical, colon, prostata og spesielt).


Det finnes tre kreft hvis opprinnelse er visse arvelig: kreft i netthinnen, nyrekreft hos barn og benmarg kreft i skjoldbruskkjertelen.


Noen sykdommer bør føre en politikk med årvåkenhet; Dette er tilfelle for polypper (godartede svulster) i tykktarmen.


Så la oss ta en titt på hva du kan gjøre for å forebygge kreft.


1 - Forsyninger av mat og matvaner: velge en diett hovedsakelig basert på planteprodukter rik på frukt og grønnsaker, belgfrukter og andre kilder til komplekse karbohydrater og lite endret.


2 - Vedlikehold av kroppsvekt: unngå utilstrekkelig og overvekt og begrense vektøkning til mindre enn 5 kg i voksen alder.


3 - Opprettholde fysisk aktivitet: Hvis din daglig aktivitet er lav eller moderat plan 1 h hver dag av rask gange (eller lignende øvelse), og i løpet av uken minst 1 time mer intense øvelsene.


4 - Frukt og grønnsaker: spise 400-800 gram per dag av frukt og grønnsaker hele året.


5 - Andre mat-baserte planteprodukter. : Spise 600-800 gram per dag av en rekke frokostblandinger, belgfrukter, rotgrønnsaker, tubercules, behandlet fortrinnsvis lite. Begrense inntaket av sukker og sukker-produkter.


6 - Kjøtt: Begrense ditt daglige forbruk av kjøtt inkludert kjøtt. Det anbefales å variere innganger med fokus på fersk kjøtt, fisk og fjærfe.


7 - Samlet oljer og fett: Begrens inntak av fett, spesielt de fra svinekjøtt og oksekjøtt. Velg moderate mengder passende vegetabilske oljer.


8 - Salt og herding: Begrens inntak av saltet mat og bruke salt og bordsalt. Bruk urter og krydder til sesongen mat.


9 - Oppbevaring: Ikke Spis mat som, etter en dårlig bevaring (fuktighet, varme) kan være forurenset med mold.


10 - Bevaring: Bruk nedkjøling og andre egnede metoder slik at lett bedervelige matvarer kjøpt, så holdt hjemme, forblir passer for forbruk.


11 - tilsetningsstoffer og rester: nivåer av tilsetningsstoffer og rester er regulert slik at deres tilstedeværelse i mat ikke er skadelig. Men kan uregulert bruk eller utilstrekkelig (situasjon i utviklingsland) være farlig for helsen.


12 - Forberedelse: Ikke spise for mye grillet mat eller koke saft. Noen ganger spiser kjøtt og fisk grillet over en flamme, saltet eller røkt.


13 - Kosttilskudd: For de som følger anbefalinger som er skissert ovenfor, kosttilskudd er sannsynligvis ikke nødvendig å redusere risikoen for kreft.


14-Tobakk: ikke røyk. Hvis du røyker, slutte så snart som mulig. Det er vanskelig å stoppe, men det er virkelig veldig farlig å røyke! Faktisk, all mat tips mindre enn slutte å røyke. røyke (sigaretter spesielt) er årsaken til 95% av lungekreft - vanligvis kalt lungekreft (om ikke mer, fordi passiv røyking ikke har ennå blitt tilstrekkelig studert).


For helsen din!

No comments:

Post a Comment