Monday, August 27, 2012

Dietter og kreft: 3 grunner til hvorfor du kan lage mer kreft celler til kroppen-hverdags

Mange mennesker tror kreftformer bare skje. Kreftformer utvikle Hvis du følger en usunn kosten som er full av kreft forårsaker mat over en lengre periode. Visse mat har mye av kreft-fremme stoff kalt kreftfremkallende stoffer. I denne artikkelen, skal vi utforske 3 vanlige typer kreftfremkallende stoffer til stede i en typisk persons kosthold, hva mat vi bør spise og spise for å hindre at kreft.


Akrylamid i mat: Skal jeg være bekymret?


Akrylamid har vært brukt i bransjer som spesialiserer seg i etableringen av plast, produksjon av mat emballasje og behandling av forurenset vann. Ukjent for de fleste av oss, forskere nylig oppdaget at akrylamid kan opprettes under høy temperatur matlaging metoder som microwaving, ta knekken, roasting og bakervarer. Akrylamid har blitt attestert for å forårsake kreft hos dyr, men ingen konkrete koblingen har blitt funnet for å angi dette skjer i mennesker, selv om akrylamid er ekstremt unhealthly for våre organer. Pommes frites har blitt testet for å inneholde de største nivåene av akrylamid, etterfulgt av visse typer potetgull, Frokost frokostblandinger, informasjonskapsler, brygget kaffe og toast brød i henhold til den amerikanske FDA/CFSAN 2006 eksponering vurdering for akrylamid.


Natriumnitrat: Hvorfor du bør unngå det


Natriumnitrat er en standard mat additiv behandlet kjøtt. Det brukes til å forlenge rødaktig farge på kjøtt å gjøre det ser mer deilig å spise på bekostning av helsen. Nitrosaminer opprettes under fordøyelsen av Natriumnitrat, og dette er hva fremmer utviklingen av kreft celler. Natriumnitrat kan finnes i behandlet kjøtt som hot dogs, bacon, skinke, bologna, lunsjen kjøtt og pepperoni.


Trans fett: Verste fettet i verden


Transfett eller trans-fatty syren (TFAs) er rangert som den verste typen fett. Problemet med Transfett er fordi det ble omgjort fra den vegetabilsk olje form til en seigtflytende tilstand ved bruk av hydrogen. Noen selskaper gjør dette for å spare penger, forbedre smaken stabilitet og utvide hylle livet av sine produkter. Våre organer lett ta ikke i disse herdede oljer og det tar mye ekstra energi til å prøve å fordøye den effektivt, som et resultat, deler av den holder seg til våre arteries hvis vi ikke brenne det av gjennom øvelsen. Hva er verre, Transfett fremmer utviklingen av dårlig Kolesterol og reduserer nivåer av god Kolesterol, øke risikoen for hjertesykdommer. Transfett er ofte funnet i herdede oljer, kommersielt dyp-stekt mat, mat med vegetabilsk fett, delvis herdede oljer og bakverk.


Spise for å forebygge kreft


Det er ideelt for oss alle å begrense eller eliminere vårt forbruk av bearbeidet mat som inneholder 3 kreftfremkallende ovenfor og andre usunn stoffer som salt, sukker, sigaretter og alkohol. Men er det ikke lett for folk å velge å ha en sunn kropp over glede av god mat. Beslutningen er opp til deg som er mer viktig for deg. Som et minimum må du forbruk mens mye økologiske grønnsaker, frukt og kjøtt som du kan. Å ha en diett som er laget av antioksidanter, burde fiber og næringsstoffet fra rå grønnsaker og frukt hjelpe deg med å styre klar av kreft. Som en generell regel, spise hva naturen ment oss til å spise og unngå menneskeskapte mat.

No comments:

Post a Comment