Wednesday, May 1, 2013

Kolin & brystkreft

Det er mye spenning over oppdagelsen av potensielle koblinger mellom kolin et essensielt næringsstoff og brystkreft. Nyere studier har hevet håper at et tilstrekkelig inntak av kolin på daglig basis kan redusere risikoen for brystkreft med så mye som 24%. Denne artikkelen vil se på kolin og hvordan det faktisk gjør en forskjell.


Det har vært en rekke artikler i pressen i det siste om fordelene av kolin for kvinner i form av bryst cancer prevention. Næringsstoff kolin har vært knyttet til en reduksjon i risiko for brystkreft i første kliniske forsøkene og synes å være en lovende kandidat i kampen mot brystkreft. La oss gå gjennom koblingen mellom kolin & bryst kreft.


Kolin er ikke en del av Vitamin B-familien akkurat nå, men det har en kjemisk struktur som er svært lik andre i familien, og er vanligvis nevnt med dem i de fleste manualer av biokjemi. Mekanismen av hvilke kolin produserer dens virkninger i kroppen ikke er fullstendig kjent og forskning på dette er fortsatt i sin gryende scenen. Entiteten kjemiske samhandler med folat og metionin i kroppen til å produsere det meste av sine handlinger. Kolin kan produseres i kroppen, og er tilgjengelig gjennom kosten kilder også. Interessen for koblingen mellom kolin & bryst kreft er fordi kolin serverer ulike funksjoner i menneskekroppen. For eksempel er det en viktig komponent av celle membraner, det spiller en rolle i å beskytte lever fra akkumulere fett og har en viktig rolle som Forløperen molekylet til nevrotransmitteren acetylcholin. Kroppen kan produsere små mengder kolin, men det må være en del av diett for å opprettholde helse. I menneskekroppen, er kolin funnet i molekyler som kalles fosfolipider. Den vanligste phospholipid hvilke kolin knytter er lecithin. Disse fosfolipider av hvilke kolin er komponenter av celle membraner som allerede nevnt.


Flere studier koble et tilstrekkelig inntak av kolin til en reduksjon i risiko for brystkreft. I 2003 indikerte en Harvard University studie som fag som forbrukes mer egg som er en av de rikeste kolin, vegetabilsk fett og fiber enn den gjennomsnittlige jente i ungdomsårene hadde en mindre risiko for å utvikle brystkreft som voksne. Spise ett egg per dag var forbundet med en 18 prosent reduksjon i risikoen. En fersk studie har igjen vist at kolin er forbundet med en 24 prosent redusert risiko for brystkreft, ifølge en studie som støttes av et stipend fra det amerikanske National Institutes of Health. Denne studien legger bare til den voksende mengde bevis fra forskning at koblinger egg forbruk til en redusert risiko for brystkreft. Denne studien har gitt solid bevis knytter kolin & bryst kreft. Som nå dekker bare ti prosent av amerikanerne det anbefalte inntaket for kolin.


Ifølge Institute of Medicine er det anbefalte kolin inntaket 550 milligram per dag for menn og breastfeeding kvinner, 425 milligram per dag for kvinner og 450 milligram per dag for gravide. Ett egg inneholder 125.5 milligram kolin, eller omtrent en fjerdedel anbefalt daglig tilførsel. Dette gjør egg en utmerket kilde til kolin, en verdifulle næringsstoffer. Kolin er funnet utelukkende i den eggeplomme. Andre god mat kilder til kolin omfatter leveren, hvete bakterie og blomkål.

No comments:

Post a Comment